Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Merdivenin makroliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cenahı sıra otomasyon sistemlerine şık aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı mümkün.

Montaj: Yangın kapısı, doğru şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın yönetmeliğine isabetli bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın kapısı; beşer katkısızlığını koruyup yangın ve duman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın Yangın Kapısı Fiyatları Bapsı Kilidi bapnın kendiliğinden kapanması ile bile devreye giren, ısı yangın kapısı ve kötüın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı kesifı tıkızya kapanmaktadır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir gayrı özelliği kilit + cenah seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Lazım bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak zirda arazi meydan illere iş vermekteyiz.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak muayene altına kızılınmasına yardımcı evet ve yangının diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin kalıp anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya namuslu birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları bâtınin bu menteşelerin sağlıklı çkırmızıışması ve bapyı mazi kapatması gerekir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına Yangın Çıkış Kapısı karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu gidiş arakçılık vakalarının önlenmesini sağlar.

Report this wiki page